21.03.2007 г., 9:01 ч.

Моят ключ 

  Поезия
506 0 7



Моят ключ единствен
отваря каменни сърца
и ледените късове разбива.

Моят ключ единствен
открехва ми света -
на устните усмивката щастлива
.


Отключете пролетта, отключете любовта,
с усмивка да шестват по света!








© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??