21 mar 2007, 9:01

Моят ключ 

  Poesía
503 0 7



Моят ключ единствен
отваря каменни сърца
и ледените късове разбива.

Моят ключ единствен
открехва ми света -
на устните усмивката щастлива
.


Отключете пролетта, отключете любовта,
с усмивка да шестват по света!








© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??