6 февр. 2013 г., 14:39

Моят Спасител 

  Поэзия » Другая
478 0 0

Бог е мъдрост и младост.

Бог е  моята радост.

Той е вечната сила.

Той е мойта закрила.

 

Той е моят Спасител.

Моят Бог - вдъхновител.

Мойта  Вяра човешка.

Мойта обич лудешка.
 

Светлина е  в сърцата.

И  е лек за душата.

Той ми вдъхва надежда.

И от грях ме извежда.


Той е моят Спасител.

Моят Бог - вдъхновител.

Мойта Вяра човешка.

Мойта обич лудешка.

 

06.02.13г.

 ©shon


© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??