7 февр. 2013 г., 12:41

Моят свят 

  Поэзия » Другая
421 0 1

Моят свят

 

Моят свят е един невъзможен

от усещания и чувства огън.

      Стих.

      Болка.

      Обич.

      И... грях.

Сто взривени слънца

от магията на една сълза.

Пътуване към себе си.

В моя свят.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??