7 feb 2013, 12:41

Моят свят 

  Poesía » Otra
379 0 1

Моят свят

 

Моят свят е един невъзможен

от усещания и чувства огън.

      Стих.

      Болка.

      Обич.

      И... грях.

Сто взривени слънца

от магията на една сълза.

Пътуване към себе си.

В моя свят.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??