2 янв. 2024 г., 09:39

Моят свят си ти 

  Поэзия » Любовная
228 2 8

Любовните ми думи са поезия,
Любовните ми мисли са мечти.
Да, моят свят изпълва целия
една-единствена, и знаеш го, си ти!

Присъствието ти е част от мойто цяло,
без тебе съм непълен и нещастен,
без тебе съм едно фалшиво тяло,
със теб съм истински, щастлив и страстен!

Тук казах всичко, а сега ще замълча,
но даже и с мълчанието си, те рисувам.
В момента в мислите си съм при теб сега
и нежно те събличам... и целувам...

 

02.11.2021.

 

 

© Георги Каменов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

19 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??