Jan 2, 2024, 9:39 AM

Моят свят си ти 

  Poetry » Love
218 2 8

Любовните ми думи са поезия,
Любовните ми мисли са мечти.
Да, моят свят изпълва целия
една-единствена, и знаеш го, си ти!

Присъствието ти е част от мойто цяло,
без тебе съм непълен и нещастен,
без тебе съм едно фалшиво тяло,
със теб съм истински, щастлив и страстен!

Тук казах всичко, а сега ще замълча,
но даже и с мълчанието си, те рисувам.
В момента в мислите си съм при теб сега
и нежно те събличам... и целувам...

 

02.11.2021.

 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??