20 окт. 2014 г., 18:44

Моят татко се готви за път 

  Поэзия » Другая
1398 1 10

Моят татко се готви за път...

В очите му небето се смалява...

Годините на плèщите тежат

и нишката с живота изтънява.

 

Моят татко се готви за път -

път, от който завръщане няма...

Кротки сълзи в очите блестят,

щом погледне в очите на мама...

 

Моят татко се готви за път

и всеки ден тежи като олово...

Ще победиш... По дяволите, Смърт!

Не още! Не сега! Ръцете долу!

 

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??