6 мая 2015 г., 22:00

Моята девойка 

  Поэзия » Любовная
382 0 1

На светлина животът щедър

даде ми светоглед ведър -

моята девойка чудна

утешава ме в пътека трудна.

 

И тя живота ми осмисля,

кога съм тъжен - за нея мисля.

И когато последната граница премина -

тя пак ще е моята любима.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубава и ведра миниатюра, докосваща и въздействаща!
    Браво! Поздрав и хубав ден!
Предложения
: ??:??