30 авг. 2011 г., 20:45

Моята Голгота 

  Поэзия » Философская
494 0 2

От Бога ми е дар непокорството

да летя в самолет безпилотен,

да тръпна пред мимолетното,

зора да буди сърцето ми.

 

От залеза ми е дар многоцветното

и с битки да шаря житието си,

да изтръгвам монотонното,

да вехна в небето - просторното.

 

От теб ми е дар - любовта ти,

с която накичвам Луната,

и търся моята Семирамида...

Може би само един живот не стига...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??