Aug 30, 2011, 8:45 PM

Моята Голгота 

  Poetry » Phylosophy
495 0 2

От Бога ми е дар непокорството

да летя в самолет безпилотен,

да тръпна пред мимолетното,

зора да буди сърцето ми.

 

От залеза ми е дар многоцветното

и с битки да шаря житието си,

да изтръгвам монотонното,

да вехна в небето - просторното.

 

От теб ми е дар - любовта ти,

с която накичвам Луната,

и търся моята Семирамида...

Може би само един живот не стига...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??