8 июл. 2008 г., 11:30

Моята клетва! 

  Поэзия
1584 0 13
 

 

Моята Клетва!!!

 

 

Заклевам те!

 

Преди да си отида!

 

Научи се да обичаш!!!

 

Заклевам те!

 

Да си щастлива

и от себе си

да не се отричаш!!!

 

Заклевам те!

 

Да бъдеш смела,

независимо до къде

си се довела!!!

 

В името на Светлината!

В името на добротата и живота!

 

Заклех те!!!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??