Jul 8, 2008, 11:30 AM

Моята клетва! 

  Poetry
1572 0 13
 

 

Моята Клетва!!!

 

 

Заклевам те!

 

Преди да си отида!

 

Научи се да обичаш!!!

 

Заклевам те!

 

Да си щастлива

и от себе си

да не се отричаш!!!

 

Заклевам те!

 

Да бъдеш смела,

независимо до къде

си се довела!!!

 

В името на Светлината!

В името на добротата и живота!

 

Заклех те!!!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??