17 мар. 2013 г., 15:43

Моята любов 

  Поэзия » Любовная
687 0 0

Тупка моето сърце,

чака те, тъй както аз безоблачно небе.

 

Не чуваш ли моя зов?

Крехко викам те, любов.
Ела, прегърни ме и до мен бъди,

сбъдни една от моите мечти.

 

Ще шептя, ще те чакам аз в нощта.

Знам, ще дойдеш ти

и ще сме двама

било то само за миг дори.

 

Прекалено много те обичам,

в тебе аз се вричам.

Винаги ще е така

чак до края на света.

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??