3 нояб. 2005 г., 21:50

Моята мечта 

  Поэзия
849 0 0
Ех, ако светът за всеки беше бял.
Само с приятели ти би стоял.
Хармонията да беше завладяла
повече сърца щяха да се усещат повече
вибрациите на любовта, хаосът,
непознато нещо той да бъде за нас,
тогава слънцето ще свети всеки час.
В тъмнината да присъства светлината като
държим свещи във ръката. Човекът да върви
напред със скоростта на самолет-самолет
който безспирно лети да се реализират
всички мечти.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??