27 янв. 2020 г., 07:34

Моята мечта 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
383 0 1

Да се събудя в 2 през ноща

от плача на нашето дете
Да го нахраня, памперса да му сменя
Да го по люлея докато заспи
Да се върна обратно в леглото
Силно да те гушна и да заспя
Това е щастието за мен
Това е моята мечта.

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??