Jan 27, 2020, 7:34 AM

Моята мечта 

  Poetry » Love, Free verse
394 0 1

Да се събудя в 2 през ноща

от плача на нашето дете
Да го нахраня, памперса да му сменя
Да го по люлея докато заспи
Да се върна обратно в леглото
Силно да те гушна и да заспя
Това е щастието за мен
Това е моята мечта.

© Радослав Асев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??