3 июл. 2015 г., 09:37

Моята мома 

  Поэзия » Любовная
301 0 0

Моята мома е лична

и е тъй серафична.

Тя е цвете в нежен рай,

по-красива никой не знай.

 

И това цвете мечтателно цъфти -

о, мила, това си ти.

От небесата ти си плам

и в душата ми си храм.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??