25 окт. 2020 г., 08:33

Моята муза 

  Поэзия » Любовная
258 0 0

Моята муза е чудесна

като светъл слънчев лъч

и е морална, не е лесна,

вярна е на своя мъж.

 

Харесвам такива жени,

че са рядкост днес,

затова високо я ценя,

че жена е тя с чест.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??