Моята обич, моя живот…
На майка и дъщеря…
Никога не съм се чувствала така силна,
както когато съм била в обятията ти.
Ти си моя роден дом, моя сладък дом,
мястото, на което принадлежа…
Виждам пътя си обгърнат в светлина,
защото ти си в него,
защото съм част от теб…
Моята половина, моето цяло…
Като отражение във огледалото,
виждам те, сякаш виждам себе си.
В очите ти я съзерцавам,
моята обич, в теб е живота ми.
Чувствам се така непобедима,
така несломима, както обичта ни.
И без да те притежавам-те обичам.
Моята най-чиста и свята обич…
Притискам те силно до себе си,
и се чувствам като птица, която лети.
Едно сме ние, и винаги ще бъдем.
И никой не ще ни съкруши заедно.
Бог да те благослови – е молитвата ми.
Усмивката ти – религията ми.
Щастието ти – желанието ми.
Моята обич, моя живот са в теб…
14.03.2023
© Лили Вълчева Все права защищены