14.03.2023 г., 23:48 ч.

Моята обич, моя живот… 

  Поезия » Свободен стих
276 2 2

Моята обич, моя живот…

На майка и дъщеря…

 

Никога не съм се чувствала така силна,

както когато съм била в обятията ти.

Ти си моя роден дом, моя сладък дом,

мястото, на което принадлежа…

Виждам пътя си обгърнат в светлина,

защото ти си в него,

защото съм част от теб…

Моята половина, моето цяло…

Като отражение във огледалото,

виждам те, сякаш виждам себе си.

В очите ти я съзерцавам,

моята обич, в теб е живота ми.

Чувствам се така непобедима,

така несломима, както обичта ни.

И без да те притежавам-те обичам.

Моята най-чиста и свята обич…

Притискам те силно до себе си,

и се чувствам като птица, която лети.

Едно сме ние, и винаги ще бъдем.

И никой не ще ни съкруши заедно.

Бог да те благослови – е молитвата ми.

Усмивката ти – религията ми.

Щастието ти – желанието ми.

Моята обич, моя живот са в теб…

 

14.03.2023

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??