3 сент. 2010 г., 18:28

Моята песен 

  Поэзия » Другая
554 0 2

 Моята песен

 

Дълго и страшно се ражда

моята песен за вас...

Толкова огън и жажда

има във нейния глас.

С вашите сълзи – горчива,

сладка със вашия смях,

тя и след мен ще е жива…

Боже, нали не е грях?

 

 

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??