Sep 3, 2010, 6:28 PM

Моята песен 

  Poetry » Other
555 0 2

 Моята песен

 

Дълго и страшно се ражда

моята песен за вас...

Толкова огън и жажда

има във нейния глас.

С вашите сълзи – горчива,

сладка със вашия смях,

тя и след мен ще е жива…

Боже, нали не е грях?

 

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??