22 янв. 2009 г., 08:10  

Моята представа за вечност 

  Поэзия » Любовная
874 0 2

Ето, казвам ти: искам децата ми
да приличат на теб.
Да са здрави
и умнички,
с бузички напращели.
Да се радват,
когато се връщаш при мен.

Искам синът ни
да е също тъй умен
и благороден.
Би ми харесало
да е малко замислен
и малко отнесен.
Ала когато умората го настига
след тежкия ден,
нека не губи топлотата
и нека жената,
която обича, да копнее
за силата на ръцете
и да скланя глава
на гърдите му,
когато се чувства отчаяна.

Искаш момиченце?
Нека да бъде
най-слънчевото създание -
онова, за което
ще се грижим и двамата.
Нека никога да не почувства съмнение,
че любовта ни е вечна
и че вечно с теб ще сме заедно.

Само ти и аз знаем - вечността на любовта
трае само няколко мига.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мисли за общо бъдеще... хареса ми!
  • Само ти и аз знаем - вечността на любовта
    трае само няколко мига.


    е тва ми стои насадено

    бива някак да е - само аз и ти ЩЕ СИ знаем ...


    иначе готино ...
Предложения
: ??:??