Имам си една сестричка
тя е много мъничка
със сладки хубави очички,
но прави мънички белички.
Знае мноого да говори
и с мене винаги спори.
Със сладки думи омайва
така че всички се смайват.
За мен тя е едничка -
моята беличка.
С очички на невинно коте
тя умее всичко да си проси.
Теди си я наричам
и много, много я обичам!
© Христина Кузмич Все права защищены