Понякога си мисля,
че в сборището се наврях
и от всички най- вещи
точно Нея си избрах!
Очарователна, красива,
сладка, нежна, мила,
но пък също много дива,
притежаваща магична сила,
не за двама - за стотина!
Не е скучно, нито страшно!
Тя е страстна самодива,
палава игрива!
Вещица ли?! Тя е земен дар!
За страховете е нагарчащ цяр,
ала за мечтите е крила,
тя е силата на любовта!
© Добромир Иванов Все права защищены
Поздравление !