22 мар. 2014 г., 17:53

Моята визитка 1 

  Поэзия » Другая
379 1 0

Ръцете ми - премръзнали през бурите,

Очите - заслепени от насрещен вятър,

Сърцето ми - небиещо за другите

И пътят ми - изпълнен с непознати,

Целуната от спомена за сбогом,

А само там да те докосна мога.

 

Р.Ч. 2007-2013

© Росица Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??