22.03.2014 г., 17:53 ч.

Моята визитка 1 

  Поезия » Друга
374 1 0

Ръцете ми - премръзнали през бурите,

Очите - заслепени от насрещен вятър,

Сърцето ми - небиещо за другите

И пътят ми - изпълнен с непознати,

Целуната от спомена за сбогом,

А само там да те докосна мога.

 

Р.Ч. 2007-2013

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??