12 мая 2012 г., 19:56

Мрак 

  Поэзия » Другая
764 0 1

                          Мрак! Тъмно е!  

                          Бавно притихва нощта!

                          Прегръща всичко с тишината си!

                          Мастилена нощ! Кучето дори не лае!

                          Тишина... страшна тишина!

                          Мрак!  И душата ми е мрак!

                          Взирам се в тъмния празен таван - нищо!

                          Мрак - индиго!

                          Сърцето бие до полуда... Пръска се!

                          Кучето лае - съюзник на мойта душа!

                          И притихва!

                          Таванът - тъмен е!

 

                          Мракът се срива над мен...

                          

 

 

 

                                    

                                     

          

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Понякога мракът вътре в нас ни ослепява..., но някъде там блещука надеждата ... Продължавай!
Предложения
: ??:??