12 авг. 2008 г., 21:03

Мраморът е жаден... Още... 

  Поэзия » Любовная
998 0 32

 

Мраморът е жаден... Още...

 

 

 

Мраморът помни

интимните тайни...

Вплел във съня си

сок кехлибарен,

сластните пръски

от бяла акация,

сподавени стонове,

плуващи в танца

на огън разпален

от страсти горещи

и дива наслада

сред парещи свещи...

Тихо пристъпвам

край мрамора хладен...

Сънят му е крехък,

чуплив и неравен...

Мраморът спи...

Но още е жаден...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??