26 окт. 2012 г., 16:59

Мравчица 

  Поэзия » Для детей
1263 0 1

Мравчицата работлива,

тя по цял ден не се спира,

житце сбира и се труди

със дечицата си щури,

 

че когато върла зима

всичко вън затрупа

и снежеца бял и пухкав

се посипе тука.

 

Тя с дечицата си щури

ще се скрие под земята

и ще хапва житце сладко,

сбрано от нивята.

© Нели Радичкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??