26.10.2012 г., 16:59 ч.

Мравчица 

  Поезия » За деца
1106 0 1

Мравчицата работлива,

тя по цял ден не се спира,

житце сбира и се труди

със дечицата си щури,

 

че когато върла зима

всичко вън затрупа

и снежеца бял и пухкав

се посипе тука.

 

Тя с дечицата си щури

ще се скрие под земята

и ще хапва житце сладко,

сбрано от нивята.

© Нели Радичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??