26 авг. 2008 г., 07:44

Мразя те 

  Поэзия » Любовная
697 0 9

Мразя те. Наистина те мразя.
Мразя погледа, играещ си със мен.
Мразя устните ти. Пръстите ти мразя.
Мразя да те няма в моя ден.

Мразя утрото, което ме прегръща
с твоята усмивка и очи.
Мразя да си тръгваш, да се връщаш.
Мразя нощите, пропити със звезди.

Мразя пясъка, морето, тишината
съхранили спомена за нас.
Мразя да долавям самотата
как ми шепне с нежният ти глас.

Мразя те. Как искам да те мразя -
истински, за да не ме боли
и в омразата да мога да забравя
колко силно ме обичаш ти.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??