26 окт. 2007 г., 11:02

Мразя те, защото те обичам 

  Поэзия » Любовная
1303 1 0

Мразя те, защо не ме погледнеш,

защо не видиш болката в моите очи?

Мразя тe, защо не ме обичаш,

защо искаш пак да ме боли?

Мразя те, защо не се обърнеш,

защо не сe опиташ времето да върнеш?

Мразя те, защо ме гледаш с поглед блед,

защо сърцето ти сковано е в лед?

Мразя те, защо обичаш нея,

защо не виждаш, че съм тук?

Мразя те, защо не схванеш,

че в живота ми нямало е никой друг?

Мразя те, защото те обичам

повече от всичко на света!

И все  така те мразя,

защото обричаш ме на самота!

Мразя те, до гроба ще те мразя!

Защо толкоз болка ти ми причини?

Мразя те и вечно ще те мразя,

защото ти сърцето ми разби!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??