Дори и да градя стени,
да те затварям аз в затвори,
любовта ми не ще те промени,
сърцето ти не ще е във окови.
***
Като миг, изгарял векове назад,
преливаш се в безцветна сивота
и забравям кой си, странен непознат,
не идвай вече, мразя твойта красота.
© Симона Все права защищены