5 нояб. 2017 г., 17:24

Мухи 

  Поэзия » Другая
554 0 2

мъртвите
мухи по пода
ми нашепват
че не съм
напускал стаята
от четири дни
есента вали
през прозореца
и ако дължината
на косматите им
сенки
(на мухите)
не ме заблуждава
часът на смъртта
е настъпил
в четири следобед
в четири следобед
(нена)виждам
толкова неща
които искам
да излекувам
и още толкова
точно толкова
които не мога
затова оставям
сенките
да ме направят
на глупак
и се надявам
и се напрягам
да чуя как
мъртвите
мухи по пода
ми нашепват
че не съм

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??