Връхлиташ нощем разпилените ми мисли
Във дълбините ми вълшебна музика твориш
Подреждаш римите на празните ми листи
А съмне ли се, с тях ще отлетиш
Живееш в мен, а аз чрез тебе дишам
На утрото си в златните лъчи
Мистична си в деня, така обичам
вечер в скута ми да се стаиш
© Красимир Все права защищены