16 июл. 2007 г., 09:41

Музика е твоята душа 

  Поэзия
571 0 1

Във къщата
топла и мила
уютно
се чувствам -
ти
си седнал
оттатък - четеш
юлската жега
докосва
смутена
този
спокоен
и уютен хлад
във къщата...

Музика е

твоята душа -

цветя са

моите чувства,

цветя във саксия,

полей ги...
Ти ме очакваш
във уюта -
във кътчето
с домашни пантофи,
изплетени от чаени листенца...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??