Във къщата
топла и мила
уютно
се чувствам -
ти
си седнал
оттатък - четеш
юлската жега
докосва
смутена
този
спокоен
и уютен хлад
във къщата...
Музика е
твоята душа -
цветя са
моите чувства,
цветя във саксия,
полей ги...
Ти ме очакваш
във уюта -
във кътчето
с домашни пантофи,
изплетени от чаени листенца...
© Нели Todos los derechos reservados