Jul 16, 2007, 9:41 AM

Музика е твоята душа 

  Poetry
569 0 1

Във къщата
топла и мила
уютно
се чувствам -
ти
си седнал
оттатък - четеш
юлската жега
докосва
смутена
този
спокоен
и уютен хлад
във къщата...

Музика е

твоята душа -

цветя са

моите чувства,

цветя във саксия,

полей ги...
Ти ме очакваш
във уюта -
във кътчето
с домашни пантофи,
изплетени от чаени листенца...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??