12 дек. 2022 г., 10:00

Музика на Ангели 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
699 0 0

Музика на Ангели аз чух,
звучна и вълшебна.
Обгръща ме с любов,
и нежно ми нашепва.
Посрещай всяко утро, 
с усмивка на лице, 
и се радвай на живота, 
като всяко мъничко дете. 

© Веселина Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??