12.12.2022 г., 10:00 ч.

Музика на Ангели 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
612 0 0

Музика на Ангели аз чух,
звучна и вълшебна.
Обгръща ме с любов,
и нежно ми нашепва.
Посрещай всяко утро, 
с усмивка на лице, 
и се радвай на живота, 
като всяко мъничко дете. 

© Веселина Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??