МУЗИКАЛНАТА СТЪЛБИЦА
Музикалната стълбица на живота ми пее
и с усмивка събужда ме, и във мене живее,
а октавите гонят се, в петолиния тичат,
зад бемолите крият се, вижте как се обичат!
Всичко в мен преобръща се, става звън на китара,
неусетно променя ме, да се смея ме кара,
да забравя несгодите, да загърбя бедите...
Всичко някак е приказно, и са хубави дните...
Музикалната стълбица на живота ми пее
и с усмивка събужда ме, и във мене живее...
© Димитринка Калева Все права защищены