3.04.2013 г., 14:15 ч.

Музикалната стълбица 

  Поезия » Друга
495 0 0

       МУЗИКАЛНАТА СТЪЛБИЦА

 

Музикалната стълбица на живота ми пее

и с усмивка събужда ме, и във мене живее,

а октавите гонят се, в петолиния тичат,

зад бемолите крият се, вижте как се обичат!

 

 

Всичко в мен преобръща се, става звън на китара,

неусетно променя ме, да се смея ме кара,

да забравя несгодите, да загърбя бедите...

Всичко някак е приказно, и са хубави дните...

 

 

Музикалната стълбица на живота ми пее

и с усмивка събужда ме, и във мене живее...

© Димитринка Калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??