Толова си красива...
Като топъл слънчев лъч
в разгара на студената зима.
При допира на твоята кожа нежна
политам аз в небето,
носен от вихрушка снежна.
Усмивката ти е така омайна,
че към теб ме тегли
със сила незнайна.
Ти носиш в тебе доброта неземна
и все по-силна става в мене
любовта безмерна.
Ти си моя... само моя,
както е луната за небето,
както е скалата за морето.
В твоите очи аз виждам своето отражение,
целия свят, всичко останало.
Ти, ти си моята кралица,
за мен е привилегия да те обичам!!!
© Ива Все права защищены