31.08.2008 г., 20:23 ч.

my queen 

  Поезия » Любовна
669 0 2

Толова си красива...

Като топъл слънчев лъч

в разгара на студената зима.

При допира на твоята кожа нежна

политам аз в небето,

носен от вихрушка снежна.

Усмивката ти е така омайна,

че към теб ме тегли

със сила незнайна.

Ти носиш в тебе доброта неземна

и все по-силна става в мене

любовта безмерна.

Ти си моя... само моя,

както е луната за небето,

както е скалата за морето.

В твоите очи аз виждам своето отражение,

целия свят, всичко останало.

Ти, ти си моята кралица,

за мен е привилегия да те обичам!!!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??