16 апр. 2008 г., 08:57

Мястото, наречено тъмнина 

  Поэзия » Любовная
600 0 0
Мястото, наречено тъмнина

В онази нощ си тръгна ти,
замина там, където никога не ще те открия!
На онова зловещо място, където хората,
които обичат, нямат право да живеят!
Със сянката ти се сбогувах, чрез болката шептях.
Нямах сили да извикам, нощта погълна те с блян.
Аз вече знам, че никога не ще се върнеш,
но не мога да се примиря,
сърцето ми - бездънна яма, душата ми - развалина!
Кажи ми само аз какво да правя!? не живот, а съществуване,
без тебе дните са ми мрачни, без теб нощта е зла,
отиде там – в мястото, наречено тъмнина!
Там, където любовта си отива и идва безразличието.
На онзи кръстопът от болка и съмнение -
двата пътя са пред теб.
Аз съм вече надалеч, зад теб не ще ме видиш,
дори да се обърнеш,
ти сам избра тъмнината да прегърнеш!


© Паолина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??