2 нояб. 2008 г., 09:25

Мъдро ли е? 

  Поэзия » Белые стихи
636 0 6
 

Да се връщам ли в минали моменти,

усмивки и сълзи да запазя,

от стари спомени конфети

в ръцете си да пазя...

Мъдро ли е?

 

Да слушам ли музика красива,

в мечти да се унеса,

на моменти лекичко игрива

върху нотите да се понеса...

Мъдро ли е?

 

Да гледам ли в хорските очи,

 виждайки радост и тъга,

там, където са скрити всичките мечти

и една сълза, не винаги сама...

Мъдро ли е?

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??