20 янв. 2011 г., 20:38

Мъгла 

  Поэзия » Любовная
661 0 0

Тихо е, мъгла се сипе.

Усещам аромата ти.

Чувам смеха ти.

Мъгла се сипе.

Искам да те видя, но не мога.

Искам да те докосна, с устни.

Мъгла се сипе.

Подай ми ръка,

искам да съм с теб сега.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??