7 февр. 2012 г., 23:37

Мъгли обвиват върховете 

  Поэзия » Белые стихи
611 1 0
Мъгли обвиват върховете,
забулват тайнствени места.
През тях не ще проникнат умовете!
Само чистите сърца
ще открият световете,
що блещукат, като стъкълца,
носени от ветровете
нейде, горе там, при върховете.

© Една Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??